Wat vinden anderen van de diensten van buro Boer?

“De website van Dogsday Hondenpension moest niet te zakelijk, maar wel luchtig, aansprekend en vrolijk van opzet zijn. Daarnaast in begrijpelijk taal en zonder vakjargon. Karin heeft mijn gedachtes passend verwoord. Het laat zien hoe ik met de verzorging omga en van het werk geniet. Nadat de website de lucht in was, kreeg ik gelijk veel telefoontjes.”

Dagmar Kuiper

eigenaar, Dogsday

‘Karin heeft mij voor Veijer Finance & Coaching geholpen met professionele webteksten die mijn doelgroep aanspreken. Ze begrijpt wat ik wil vertellen en kan dat goed leesbaar overbrengen. Ik ben dan ook heel blij met haar hulp en expertise en de fijne, ongedwongen samenwerking.”

Angelique Veijer

eigenaar, Veijer Finance & Coaching

“Karin heeft op een deskundige wijze de volledige communicatie rondom het eendaagse Falieberg Festival in Zuidwolde verzorgd. Door haar kennis van zaken en professionaliteit is er optimale bekendheid gegeven aan dit nieuwe evenement van stichting Theaterkuil De Falieberg. Met goed verzorgde communicatie-uitingen zijn we erin geslaagd om veel inwoners van Zuidwolde en daarbuiten te bereiken. Tot onze grote verrassing kwamen meer dan 1.150 bezoekers op ons festival af. ”

Henk Tissing

voorzitter, stichting Theaterkuil De Falieberg

“De website van onze croissanterie Petite Mangerie had echt een update nodig. Wij waren op zoek naar vlotte, prettig leesbare, en ook online goed vindbare, teksten die bij ons passen. Buro Boer heeft dat prima voor ons gedaan. De samenwerking, in combinatie met J9 design voor het ontwerp van de site, was super. Wij zijn heel blij met het resultaat.”

Karin Elders

eigenaar, Petite Mangerie

”Karin Boer heeft mij makkelijk toepasbare tips en adviezen gegeven om mijn website www.zokanikleren.nl gebruiksvriendelijker te maken. Door een efficiëntere indeling vindt de lezer nu sneller de informatie waar hij naar op zoek is. De teksten zijn korter en makkelijker leesbaar.”

Petra Middag - Broks

kinderergotherapeut en coach bij leerproblemen , Zo kan ik leren

”Ik was op zoek naar iemand die voor ons gezondheidscentrum ‘t Wheemhuus persberichten kon schrijven in een fase van opbouw en opening. De berichten moesten pakkend zijn, professioneel en nieuwsgierigheid opwekken. Dat is aan alle kanten gelukt! Karin weet heel snel wat je wilt en maakt er gelijk een mooi verhaal van. Buro Boer is een deskundig, meedenkend en betrouwbaar adres voor je teksten.”

Miriam IJlenhave-Stukje

eigenaresse, gezondheidscentrum 't Wheemhuus

“Voor mij was Karin de oplossing om de website van Lowijs Deuren een professionele uitstraling te geven. Haar teksten zijn een goede aanvulling op het ontwerp van mijn website. Het vakjargon is duidelijk uitgelegd, zodat iedereen begrijpt wat ik voor mijn klanten kan betekenen.

Gerrit Lowijs

eigenaar, Lowijs Deuren

“Karin is een empathische en ontzorgende tekstschrijver. Ze denkt proactief met mijn onderneming Balans Loopbaancoaching mee. Ze beheert mijn website, redigeert teksten, maakt flyers en denkt mee over hoe klanten te werven met prikkelende teksten. Ik vertrouw haar dit deel van mijn bedrijf graag toe, zodat ik me kan concentreren op het coachen van mijn klanten.”

Tineke Roeda

eigenaresse, Balans Loopbaancoaching