Met buro Boer realiseer ik wat ik het liefste doe. Teksten schrijven en anderen hiermee helpen. Verwoorden wat anderen bedenken, wat ze aan de man willen brengen of gewoonweg moeten vastleggen. En dat op een natuurlijke manier, prettig leesbaar en – voor mij een voorwaarde –  altijd begrijpelijk.

Ik adviseer ook graag. Over hoe je teksten goed leesbaar maakt en hoe je een boodschap duidelijk presenteert.  Als het nodig is werk ik samen met andere specialisten, zoals websitebouwers, vormgevers en collega-tekstschrijvers. Met samenwerking bereik je het beste resultaat.

En daar hebben we nog een punt. Ik ga voor een goed resultaat, ik werk daar hard voor en ben niet snel tevreden. Het kan altijd beter. 

tErvaringen met schrijven

Van huis uit ben ik projectcoördinator en beleidsmedewerker in de gezondheidszorg. Boeiend werk in een omgeving waar het om mensen en om kwaliteit gaat. Communicatie was altijd de rode draad. Daar had ik iets speciaals mee. Zoveel dat ik mij er in de tweede helft van mijn werkende leven specifiek op ging richten.

Mijn eerste ervaring als professioneel tekstschrijver bij communicatiebureau op het puntje was de bevestiging. Ik wist het zeker. Ik wilde meer schrijven, meer leren. Ik ging aan het werk als eindredacteur voor Content Collective, een website voor bloggers. En begin 2016 begon ik met buro Boer voor mijzelf.
Ook in mijn vrijwilligerswerk gaat het om communicatie. Jarenlang was ik secretaris en redactielid bij Tennisclub Suthwalda. En ik verzorgde de redactie bij Natuurvereniging Zuidwolde. Ik zet me nog steeds graag in voor lokale projecten en evenementen. Op LinkedIn houd ik het allemaal bij.

Inspirerende omgeving

Buro Boer is het werk van Karin Boer. Ik woon in het prachtige groene Zuidwolde. Een omgeving die me inspireert door alles wat het te bieden heeft. Ik bied mijn diensten als tekstschrijver graag aan bij ondernemers, verenigingen en stichtingen die zich vol overgave inzetten voor hun klanten en de samenleving. En die, net als ik, houden van duidelijke taal en prettig samenwerken.

Meer indrukken over het werk van buro Boer en mijn werkwijze kunnen anderen beter geven. Een aantal ondernemers en verenigingen doen een boekje open.