Teksten die een boodschap overbrengen

Buro Boer is gespecialiseerd in het schrijven van informatieve teksten. Teksten die goed te begrijpen en prettig leesbaar zijn. Naast websites en nieuwsbrieven zijn dit onder meer:
• persberichten
• verslagen en rapportages
• scripties
• flyers en brochures

Begrijpelijke taal

Met deze middelen wil je een boodschap overbrengen. Daarvoor bouw je de teksten goed op. En schrijf je voor de lezer – de doelgroep die je aanspreekt – in begrijpelijke taal. Begrijpelijk communiceren is voor veel bedrijven en overheden nog niet zo makkelijk. Ongeveer 60% van onze bevolking snapt het merendeel van hun communicatie niet goed. Terwijl je altijd in begrijpelijke taal kunt schrijven, zonder dat het jip-en-janneketaal wordt.

Onderwerpen en vakgebied

De onderwerpen kunnen divers zijn: een bijzonder evenement, een nieuw product of betere service. Een verslag van een informatiebijeenkomst of de jaarlijkse bedrijfsresultaten. Ik schrijf voor allerlei vakgebieden. Ik verdiep me snel in het onderwerp, de doelgroep en je organisatie. Ik stel vooral vragen om de boodschap concreet en begrijpelijk over te kunnen brengen.

Verbeteren van teksten

Misschien schrijf je je teksten al jaren zelf, maar vind je dat het beter moet. Aantrekkelijker, korter, opvallender. Dat komt goed uit. Ik redigeer ook. Ik corrigeer op spelling, grammatica, leestekens en woordgebruik. Of ik ga nog verder en kom met voorstellen om teksten in structuur en schrijfstijl te verbeteren. Daarnaast geef ik graag praktische schrijftips. Ook via mijn blogs op deze site trouwens.

Wat kost het?

Het schrijven van nieuwe teksten en het geven van gericht advies kost € 63 exclusief btw per uur. Voor het herschrijven reken ik € 58 en voor het corrigeren van bestaande teksten € 53 per uur exclusief btw.

Laat me weten wat je nodig hebt en wanneer. Ik stuur je dan een gespecificeerde offerte.